Kirjaudu sisään osallistuaksesi kilpailuun ja selvitä, oletko juuri sinä Pringles tyylisen Anker Nebula Capsule -projektorin onnekas voittaja. Kirjoita Pringles purkin pohjasta löytyvä koodi ja selvitä, oletko voittanut.

SISÄÄN NYT

Vain NO, FI ja DK. Yli 18-vuotiaille. Osallistu ostamalla Pringles-purkki, siirtymällä osoitteeseen celebrate.pringles.com ja antamalla eräkoodi 28.9.2021 kello 00.01 CEST (01.01 EEST) ja 28.2.2022 kello 23.59 CET (1.3.2022 kello 00.59 EET) välisenä aikana. Kampanjassa on voitettavissa voittohetkipalkintoina 66 Anker Nebula Capsule -projektoria, kolme per viikko. Enintään yksi osallistuminen per päivä ja enintään yksi palkinto per henkilö sallitaan. Osallistuminen edellyttää internetyhteyttä ja tilin rekisteröintiä. Säilytä ostoksesta kuitti. Täydet ehdot, tiedot osallistumisesta ilman ostopakkoa ja osallistumisohjeet ovat osoitteessa celebrate.pringles.com.

SISÄÄN NYT

Vain NO, FI ja DK. Yli 18-vuotiaille. Osallistu ostamalla Pringles-purkki, siirtymällä osoitteeseen celebrate.pringles.com ja antamalla eräkoodi 28.9.2021 kello 00.01 CEST (01.01 EEST) ja 28.2.2022 kello 23.59 CET (1.3.2022 kello 00.59 EET) välisenä aikana. Kampanjassa on voitettavissa voittohetkipalkintoina 66 Anker Nebula Capsule -projektoria,kolme per viikko. Enintään yksi osallistuminen per päivä ja enintään yksi palkinto per henkilö sallitaan. Osallistuminen edellyttää internetyhteyttä ja tilin rekisteröintiä. Säilytä ostoksesta kuitti. Täydet ehdot, tiedot osallistumisesta ilman ostopakkoa ja osallistumisohjeet ovat osoitteessa celebrate.pringles.com.

NÄYTÄ LISÄÄ >

Yritä ihmeessä!

Snacks